‘Famille Bélier’ in Tondense Buiten Bios

Tonden- Vrijdagavond 30 juli vindt de tweede Tondense Buiten Bios plaats op het grasveld bij de Sterre, achter de School met de Bijbel in Tonden (buurtschap in de gemeente Brummen). Het is een prachtige locatie, omringd door bomen, dus met een intiem karakter, perfect voor het vertonen van een film in de buitenlucht.

​De film die vertoont wordt is ‘La Famille Bélier’, een komisch én vertederend verhaal dat zich afspeelt op het Franse platteland met allerlei verwikkelingen rond en in de familie. Een vader die burgemeester wil worden, een dochter met zangambities en nog veel meer mooie verhaallijnen over een familie waarin maar één van de vier kan horen. Een film die een aantal jaren geleden werd gekozen als de beste film op het Sarlat Film Festival. Deze hoofdfilm wordt voorafgegaan door een korte film waarin Tondenaren de hoofdrol spelen.

Entree is 4 euro, kaarten via www.cultuurtonden.nl of op de avond zelf. De bedoeling is dat u uw eigen kleed of stoeltje meeneemt. En een hapje en een drankje voor tijdens de film. De film begint rond 21.30 uur. De Tondense Buiten Bios wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de ‘Culturele Stichting Gemeente Brummen’.

woensdag 28 juli 2021

Deel dit bericht