Fantix komt naar Klarenbeek met Koningsdag!

Klarenbeek- Oranjevereniging Klarenbeek zet heel Klarenbeek op de trappers tijdens Koningsdag 2024 met fietstochten voor jong en oud! Gaan jullie ook weer meefietsen met het gehele gezin? Er is weer een fantastische fietstocht van 10 kilometer uitgezet door ons prachtige dorp met onderweg leuke spellen voor de kinderen. Kinderen die hun fiets zo feestelijk mogelijk versieren maken kans op mooie prijzen!

Voor de volwassenen hebben we fietstochten van 45 kilometer uitgezet inclusief een heerlijke lunch verzorgd door Spooktocht Jeugdclub Klarenbeek.

Start van de gezinnenfietstocht tussen 10:30 en 11:30 (3,50 euro per persoon vanaf 2 jaar)

Start van de 30 en 50 kilometer fietstocht tussen 11:30 en 12:30 (8,50 euro)

De tochten starten allemaal bij het Dokter Blok plantsoen.

Trappen jullie met ons mee tijdens Koningsdag? Schrijf je dan nu in via onze website www.ovk-klarenbeek.nl.

Bij aankomst in het plantsoen is het feest nog niet afgelopen met het vertrouwde kindervermaak met o.a. een zandbak, pannakooi en kop van jut. Nieuw dit jaar is het ‘’kinderplein’’ in de tent waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen, timmeren, ontdekken en kliederen o.l.v. ‘’De Kliederij’’ uit Beekbergen.

Rond 13:30 uur zullen we na het aftellen met een bellenblaasfestijn de vlag hijsen en zal DJ Joep verhaar starten met draaien.

We zijn trots te vermelden dat we Fantix hebben geregeld voor de muzikale noot tijdens Koningsdag. Fantix is dé band van nu. Vol beweging, energiek en muzikaal topniveau! Na het winnen van vele harten in het oosten is nu ook Klarenbeek aan de beurt! Het kan niet anders dat Koningsdag weer een topfeestje wordt! Tot zaterdag 27 april!

woensdag 17 april 2024

Deel dit bericht