Feest bij Scrap & Co op zaterdag 1 juli

Klarenbeek- Op zaterdag 1 juli viert Scrap & Co haar 5-jarig bestaan. Vijf jaar geleden heeft Sandra Dijkstra het roer omgegooid en is zij haar winkel Scrap & Co begonnen. Nu, vijf jaar later kijkt ze er met trots op terug. Toentertijd ontzettend spannend! Scrap & Co is een bekende naam geworden onder de kaartenmakers en scrappers in Nederland. Uit het hele land komen klanten naar de winkel en/of workshops.

Naast het ruime assortiment in de winkel met artikelen voor kaarten/albums/stempelen en mixed media, organiseert Scrap & Co samen met mijn Designteam ook tal van activiteiten: vele workshops zoals de populaire Stempeltechniekenworkshops of Handlettering. Maar ook tal van mooie albumworkshops voor beginners of gevorderden. Er worden gratis Make ’n Takes gehouden en ook met regelmaat een demo. Daarnaast organiseert Scrap & Co ook ieder jaar een Voorjaarsmarkt en Kerstmarkt, waarbij er naast de winkel een tent staat die sfeervol is ingericht. In de tent en winkel zijn er tal van activiteiten. En Scrap & Co staat op landelijke beurzen.

Scrap & Co viert feest op zaterdag 1 juli. Dit gaat gevierd worden met een superleuke workshop van een halve dag, een ochtend of een middag. Tijdens de workshop wordt een surprisealbum maken waarin je ca 40 foto’s kan verwerken. De workshop kost 29,95. Inschrijven kan via info@scrap-co.nl.
Het designteam van Marianne Design geeft een demo met de nieuwste en leukste artikelen. Daarnaast krijgt iedere klant die dag dubbele stempels op zijn of haar aankompen. Bij een volle stempelkaart kun je voor 10 euro iets uitzoeken in de winkel. Iedere betalende klant krijgt een goedgevulde goodiebag, zo lang de voorraad strekt!
Meer informatie? Kijk op www.scrap-co.nl

woensdag 14 juni

Deel dit bericht