Gemakkelijk en voordelig samen besparen in dorp Voorst

Denkt u er wel eens aan uw huis beter te isoleren of overweegt u zonnepanelen? Weet u niet goed waar te beginnen? Of ziet u op tegen het gedoe? Het wordt de bewoners van het dorp Voorst gemakkelijk gemaakt!

Speciaal voor de bewoners van het dorp Voorst organiseert EnergieRijk Voorst samen met Voorster Belang en de gemeente een collectieve actie: het Zon&Isolatie-collectief. Voor isolatie van uw spouwmuur, vloer en/of dak, voor dubbelglas en voor zonnepanelen zijn partijen geselecteerd waarbij een goede kwaliteit en een scherpe prijs zijn gegarandeerd. Door in Voorst samen maatregelen uit te voeren is een extra collectieve korting van 20% bedongen. Daarmee wordt besparen makkelijk en aantrekkelijk.

Lagere energierekening, meer comfort en goed voor klimaat

In veel woningen kan flink worden bespaard op de energierekening. Met enkele maatregelen verbruikt u al snel 30% minder gas. Isolatie geeft ook meer comfort in uw woning en daarnaast is het ook nog goed voor het klimaat. Met zonnepanelen halveert uw elektriciteitsrekening of komt deze zelfs volledig te vervallen. In 7 jaar heeft u de zonnepanelen terugverdiend en daarna geeft de zon nog 20 jaar gratis stroom.

Brief op de mat

Komende week krijgen de bewoners van alle koopwoningen in het dorp Voorst een brief op de mat. Daarin staat meer informatie en is aangegeven hoe bewoners me kunnen doen.

Informatieavond 19 maart

Op 19 maart is er een informatieavond in het Dorpshuis in Voorst (start 19.30 uur). Tijdens de avond wordt meer verteld over het Zon&Isolatie-collectief. Ook zijn de partijen aanwezig die de isolatie en de zonnepanelen verzorgen. Bij hen kunt u terecht met al uw vragen. Daarnaast wordt u geïnformeerd over een speciale duurzaamheidslening via de gemeente of de mogelijkheden van een bezoek van de energiecoach bij u thuis.

Start in dorp Voorst, straks in de hele gemeente

Het Zon&Isolatie-collectief start in het dorp Voorst. Als deze aanpak aanslaat bij de bewoners in Voorst, wordt de actie ook in de andere dorpen uitgevoerd. Zo kunnen alle huizenbezitters profiteren en maken we Voorst met z’n allen weer een stap duurzamer.

woensdag 7 maart

Deel dit bericht