Geslaagde Brocante in de Dorpskerk

Wilp- Afgelopen zaterdag was de Dorpskerk van Wilp het decor voor de jaarlijkse Brocante. Een gezellige markt waarbij vrijwilligers diverse spullen verkochten aan de bezoekers. De commissie kerkactie Wilp organiseerde het evenement. In de weken voor de Brocante waren vrijwilligers druk in de weer om allerhande spullen, waaronder kerstartikelen, handwerkjes, boeken en bloemstukken te verzamelen en de kramen mee in te richten. Bloemschikkers hebben bij de familie Hulscher mooie kerststukken en graftakken gemaakt. Deze werden uitgestald in het Romaanse gedeelte van de kerk.

Er was volop keus aan stukken veelal groen en rood gekleurd, wat lichtjes er tussen, het zag er heel sfeervol uit. De verkoop van de kerststukken ging vlot van de hand. Gerrie Wassink won tijdens de verloting een fraai bloemstuk. Ook de overige kramen hebben goede zaken gedaan. Aan het eind van ochtend kondigden de komst van de midwinterhoornblazers de adventstijd aan.

Opbrengst
Door de inzet van een grote groep vrijwilligers, mooie spullen en een groot assortiment aan groen en bloemen, werd aan het eind van de dag een netto opbrengst van €4418,67 bekend gemaakt. Dit mooie bedrag komt ten goede aan het onderhoudsfonds van de Dorpskerk Wilp.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws