Gezinshike ScoutingVoorst

Voorst- Aan beweging en buitenlucht geen gebrek afgelopen weekend: Voordat iedereen het ijs op ging hebben in totaal 18 teams meegelopen met de gezinshike van Scouting Voorst. Na weken (hele leuke) online opkomsten een welkome ‘actieve’ activiteit. Er waren twee verschillende routes: de hike van ruim 5 km kon naar keuze in de mooie omgeving van Voorst of Klarenbeek gelopen worden door Welpen, Scouts en Explorers met ouders/broertjes/zusjes.

De juiste route konden de hikers vinden door het beantwoorden van vragen en met Smiley- Bolletje/pijltje- en Kruispuntenaanduidingen. Verschillende tochttechnieken dus, het is natuurlijk wel Scouting! Als beloning (naast het genieten van de mooie natuur, samen met het gezin!) had het leidingteam in beide plaatsen een drinkpost met een heerlijk broodje knakworst geregeld. De beloning voor de organisatie? De vele positieve reacties van alle deelnemers!

Eind februari beginnen de fysieke opkomsten voor de Hélène H. WIlkensgroep weer en ontmoeten alle leden elkaar in het vertrouwde clubhuis De Vlam aan de Halmen in Voorst.

Voor meer informatie over onze groep mail naar info@scoutingvoorst.nl

woensdag 17 februari 2021

Deel dit bericht