Griezel mee vrijdagavond 2 november in Twello

Twello- Halloween wordt komende vrijdagavond 2 november groots gevierd in het centrum van Twello. Meer dan 300 kinderen komen griezelen. Een groot griezelig spookhuis, een spectaculaire spookdans, een griezelig kerkhof, een spooktunnel en griezelmuziek. Broodbakken, mega twister spelen of lampionnen maken met Scouting de Vundelaar.

In het centrum zorgen meer dan 15 griezels voor eng griezelplezier. Ruim 300 kinderen hebben al beloofd te komen mee griezelen. Meer dan 80 kinderen hiervan worden geschminkt bij Print en More of Albert Heijn. Starten met de speurtocht is mogelijk vanaf 18.00 uur tot 19.45 uur. De kaart hiervoor dient opgehaald te worden in de griezeltent bij Print en More / Voorster Nieuws. De eerste 250 deelnemers die hun speurtocht kaart laten zien bij Intertoys krijgen daar een handige verrassing.

Met de kaart is het de bedoeling op zoek te gaan naar negen herkenbare griezels en kun je trick en treaten bij de ondernemers. Een volle speurtochtkaart geeft gratis toegang tot het spookhuis. Zonder kaart mag daar ook gegriezeld worden. De entree is dan € 1,- De opbrengst wordt door de organisatie geschonken aan de verenigingen die het Halloween mede mogelijk maken.

Heb jij je nog niet opgegeven doe dit dan gauw.

De griezels wachten ook op jou !!!

Aanmelden kan alleen via de facebookpagina: griezelen in Twello

(Deelname is op eigen risico. Op deze avond worden foto’s gemaakt die gepubliceerd kunnen worden)

woensdag 31 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws