Groeten uit Friesland

Twello- De zomervakantie is weer voorbij, zo ook voor WSV de Boei. Zeven nachten hebben zij tijdens het zomerkamp in Heeg gekampeerd. De tenten midden in het weiland direct naast de prachtige Friese wateren.

Dit jaar was het thema “Expeditie Heeg”; spellen op het land en water, waarin samenwerken centraal stond. Naast het vertrouwde vlot varen, zeilen, suppen en kanoën hebben ze ook kennis gemaakt met twee nieuwe vormen van de watersport; windsurfen en waterskiën op het Heegermaar. De Friese steden Workum en Sneek zijn per zeilboot bezocht voor de dagtochten.

Kom aan boord
Ben jij tussen de 8½ en 16 jaar oud en lijkt jou dit ook leuk? Maak kennis met watersport, kom eens kijken bij een van de bijeenkomsten en wie weet ga jij volgend jaar ook mee op watersportweek. Elke zaterdagmiddag, van 13:15 – 16:45 uur, zijn wij te vinden bij de botenhelling op Bussloo. Waar wij zeilen, kanoën en suppen. In de winterperiode zeilen wij niet, maar doen wij andere leuke activiteiten in het gebouw van stichting Pampus. Zien wat wij nog meer doen? Laat je verrassen op onze Facebook-pagina of volg ons op Instagram. Voel je welkom om een keer te komen en kijken, laat even weten wanneer je wil komen via: info@wsvdeboei.nl.

woensdag 6 september 2023

Deel dit bericht