Groots carnavalsweekend met De Neutenkrakers

Klarenbeek- Carnavalsvereniging De Neutenkrakers uit Klarenbeek heeft weer een fantastisch carnavalsweekend beleefd. Van gezellig klein in het café tot groots in de zalen en feesttent, met als klap op de vuurpijl een geweldige optocht met meer dan 1200 deelnemers op de zaterdagmiddag!

Carnavalsoptocht

Zaterdagochtend was het extra druk bij het station Klarenbeek. Daar was de opstelling van meer dan 1200 deelnemers die aan deze optocht in “Het Neutendarp” meededen. Vele creaties kwamen voorbij. Ook dit jaar was er weer een grote deelname van jeugd aan deze Klarenbeekse optocht. Het teken dat carnaval leeft in onze regio, ook bij de jongsten! Nadat Muziekvereniging Klarenbeek het publiek opwarmde kwam de stoet, geleid door de praalwagen van CV De Neutenkrakers, aan. Met het thema “Poppen aan het dansen” werd de optocht geopend. Thema’s als Circus, Jamaica, en Brexit werden gespot. Er was veel aandacht van het publiek voor het vele werk dat alle deelnemers hebben verricht aan hun creaties. Na de optocht was het een groot feest in Het Krakershol, waar om 17.30 uur de prijsuitreiking plaatsvond.

Crazy Sunday

Zondagavond was het een groot carnavalsfeest! Vele carnavalisten kwamen naar “Crazy Sunday” om feest te vieren in Klarenbeek. Hoewel iedereen al meerdere dagen flink carnaval gevierd had, was van vermoeiing weinig te merken. Uiteraard zette DJ Magnus deze avond de zaal weer op zijn kop. Als geen ander kent hij zijn gasten en wist hij deze avond onvergetelijk te maken.

Met de laatste uurtjes achter de kiezen kijkt CV De Neutenkrakers terug op een zeer geslaagd weekend, met dank aan alle vrijwilligers die dit weer mogelijk hebben gemaakt. Foto’s en de uitslagen zijn te vinden op www.cvdeneutenkrakers.nl

woensdag 6 maart

Deel dit bericht