Grote schatten bij Repair Café

Twello- Op zaterdag 3 februari voert Repair Café Twello met liefde reparaties uit aan kleding en (elektrische) apparaten. Voor sommige mensen zijn kapotte spullen rommel dat snel de prullenbak in moet. Repair Café ziet er juist de waarde van en wil kleding en apparaten het liefst redden van de vuilnisberg en ze nog een tweede ronde gunnen.

De reparateurs van Repair Café zijn ervaren vrijwilligers die een groot hart hebben voor het oplossen van kleine en grote problemen. Daarnaast zijn het schatten van mensen die met liefde en aandacht luisteren naar uw verhaal en graag samen met u het defect proberen te repareren! Met regelmaat komt er ook een schat op tafel. Zoals een dierbaar lampje dat 40 jaar geleden als huwelijkscadeau was gekregen en een schattig koekoeksklokje met een zieke koekoek.

Dus, er is geen reden om te scheiden van je favoriete apparaat of kledingstuk. Breng ze zaterdag mee naar het Repair Café. Bij textiel-reparaties vragen ze om uitgescheurde en kapotte ritsen vast los te tornen en ook een passende rits mee te nemen. Haperende ritsen kunnen vaak gered worden met een nieuwe runner. Ook hebben we een speciale techniek voor reparaties van gaatjes in wollen truien. De intake is geopend vanaf 10.00 uur en tot 14.00 uur neemt men reparaties aan. Iedereen is weer welkom zaterdag 3 februari bij de Kringloopwinkel Twello, Koppelstraat 57.

woensdag 31 januari

Deel dit bericht