Grote tweedehands kledingbeurs in Klarenbeek

Klarenbeek- Op vrijdagavond 18 mei van 20:00 tot 22:00 uur en op zaterdagochtend 19 mei van 10.00 tot 12.00 uur organiseren de dorpscontactpersonen in Klarenbeek in samenwerking met het Alpe d’HuZes team Klarenbeek een grote tweedehands kledingbeurs.

Deze beurs voor volwassen (zowel dames als heren) en kinderkleding én schoenen wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum (MFC) aan de Bosweg 12 in Klarenbeek. Er is al heel veel mooie kleding ingebracht, voor jong en oud. De kleding wordt verkocht voor een leuke prijs, dus voor een minimaal bedrag heb je je garderobe weer aangevuld met leuke items.

De opbrengst van de kleding komt geheel ten goede aan de KWF kankerbestrijding, dus je steunt ook nog eens een heel goed doel. Niet verkochte kleding wordt geschonken aan de Kledingbank in Apeldoorn en daarmee krijgt ook de overgebleven kleding een goede bestemming.

Bij het MFC is ruime en gratis parkeergelegenheid. Voor informatie of vragen kan gemaild worden naar dorpscontactpersoon@klarenbeeksbelang.nl.

woensdag 16 mei

Deel dit bericht