Heel Teuge weer opgeruimd

Teuge- Afgelopen zaterdag, tijdens World Clean Up Day, hebben een aantal zwerfafval opruimers uit Teuge weer veel afval opgeraapt in en rondom Teuge.

Tijdens de Corona periode was het niet toegestaan om met groepen bij elkaar te komen. In die tijd werd er wel individueel gelopen door diverse mensen uit Teuge. Maar gelukkig is het nu weer toegestaan om groepsactiviteiten te organiseren. We begonnen met een lekker kopje koffie en daarna hebben we in alle straten in en rondom Teuge het zwerfafval opgeraapt. We eindigden met een (fris)drankje. Al met al een succesvolle dag, met heel veel complimenten van mensen die je onderweg tegenkomt.

Gemeente Voorst
Deze actie werd ondersteund door de Gemeente Voorst. Naast het beschikbaar stellen van de diverse materialen (zakken / prikkers / handschoenen), was er ook een beloning van € 5,- per volle zak. We hebben met z’n allen 19 zakken opgehaald, een mooie opbrengst van € 95,-. Dit geld is gedoneerd aan Kinderboerderij Het Beestenboeltje.

Complimenten aan PECO
Het weekend voor deze Clean Up Day hebben we een geweldig dorpsfeest gehad, wat supergoed georganiseerd was door PECO. En na zo’n groot evenement verwacht je een hoop zwerfafval. Maar de vrijwilligers van PECO hebben het hele terrein en diverse straten eromheen voortreffelijk opgeruimd. Zo hoort het ook, maar toch de complimenten aan de vrijwilligers van PECO.

Wil je ook meedoen? Lijkt je het leuk om ook een keer mee te helpen, laat het mij weten. Mariska van Rossum, zwerfafvalcoördinator Teuge.

woensdag 22 september 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws