Heiwerkzaamheden A1

REGIO.- Vanaf 15 juli start Heijmans met het aanbrengen van betonnen fundering voor portalen over de weg in de buitenbermen van de A1. Op deze betonnen funderingen plaatsen we de portaalpoten voor de markeringsborden boven de weg.

In een later stadium monteren we tussen de portaalpoten de zogeheten vakwerk ligger waaraan de borden komen. Op sommige plaatsen moeten onder de betonnen fundering heipalen komen. Dit is nodig vanwege de opbouw van de bodem. Het heien van deze palen vindt plaats vanaf de A1. Om de veiligheid voor het doorgaande verkeer en onze mensen te waarborgen sluiten we de rechter rijstrook tijdelijk af. Om de hinder voor weggebruikers te beperken, mag dat alleen ’s avonds en ’s nachts.

Heiwerkzaamheden in de nacht

De heiwerkzaamheden staan gepland op 15 en 16 juli, 22 en 23 juli en 29 en 30 juli. Globaal tussen 20.30u en 05.00u, afhankelijk van de tijden dat we toestemming hebben om de afzetting op de A1 te plaatsen. Afhankelijk van de locatie worden er 2 of 4 heipalen aangebracht. Op bijgaand kaartje staat dit nader aangegeven.

Hinder voor omgeving

Wanneer er in de directe omgeving heipalen in de grond worden gebracht, geeft dit geluidshinder voor omwonenden. Direct omwonenden hebben hierover bericht van de aannemer ontvangen.

Er is geen trillingshinder te verwachten. Omdat de werkzaamheden in de avond en nacht plaatsvinden waarin weinig omgevingsgeluiden te horen zijn, is het mogelijk dat ook op wat grotere afstand van de A1 het geluid van de nachtelijke werkzaamheden hoorbaar is.

Hinder voor weggebruikers

Om tijdens de heiwerkzaamheden de veiligheid voor het doorgaande verkeer en de wegwerkers te waarborgen, sluiten we de rechter rijstrook tijdelijk af.

Dit gebeurt op op 15 en 16 juli, 22 en 23 juli en 29 en 30 juli alleen ’s-avonds en ’s-nachts (globaal tussen 20.30 uur en 05.00 uur) om de hinder voor weggebruikers te beperken.

woensdag 17 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws