‘Het gebeurde op kerstavond’ en andere verhalen

‘Ik heb altijd graag verhalen geschreven en waar mogelijk verteld. In verhalen laat je je fantasie zijn gang gaan en dwaal je rond in een ander wereld, die jezelf hebt opgeroepen’, aldus Wiel Palmen.

Om voor zijn project ‘Vort met de geit. 100 Geiten voor Nepal’ het geld bij elkaar te krijgen wil hij de komende maanden optredens verzorgen als vehalenverteller. De opbrengst is onder meer bestemd voor de aankoop van geiten voor Haripur, een dorp in het zuiden van Nepal, waarvan bewoners behoren tot de kaste van de dalits, de onaanraakbaren, de laagste kaste van Nepal.

‘Het gebeurde op kerstavond’, is een bundel met door hem geschreven eigentijdse kerstverhalen. Sommige zijn in een verhaal gevatte ervaringen van Twellonaren.

Daarnaast vertelt hij over ontmoetingen die hij eveneens in korte voordrachten heeft opgeschreven. Hij kan uitgenodigd worden om te vertellen tijdens een bijeenkomst van een vereniging of een avond van een kerkelijke (wijk)gemeente.

Vertellen thuis

Ook zieken of aan huis gebonden senioren kunnen Palmen uitnodigen voor een uur lang optreden op van tevoren afgesproken tijd.

Voor contact: mail naar palme060@gmail.comof bel: 06 27028796

woensdag 8 november

Deel dit bericht