Huifkartocht de Zonnebloem in samenwerking met Natuurmonumenten

Wilp/Voorst- Op 4 juli hebben gasten van de Zonnebloem afdeling Wilp-Voorst deelgenomen aan een huifkartocht die werd verzorgd door Natuurmonumenten te Loenen. De rit voer door de Empese- en Tondense Hei en vervolgens naar Park Voorstonden.

De gasten werden rond vier uur thuis opgehaald. Men werd verwelkomd in de kantine van Natuurmonumenten door René Bartelink. Vervolgens was er soep met een broodje gehakt.

Nadat iedereen lekker gegeten had was het tijd voor de rondrit. De gasten hoopten dat zij onderweg nog wat wild zouden kunnen zien. In de huifkar werden de gasten geïnformeerd over de route en welke dieren er zoal in het betreffende gebied leven.
Bij Park Voorstonden werd er een pauze ingelast. Hier hadden de gasten de mogelijkheid om even de benen te strekken en een rondje te wandelen. Voor de gasten die niet goed konden lopen waren er rolstoelen en rollators aanwezig. Voorts werd er voor degenen die dat wilden een advocaatje en/of een door Natuurmonumenten zelf gebrouwen gagelbiertje aangeboden. Het werd een gezellige boel en iedereen had het prima naar de zin.
Moe en voldaan waren zij rond negen uur weer terug bij het beginpunt. De gasten vonden het een hele mooie rit en waren opgetogen dat zij reeën en hazen gezien hadden.
Namens de Zonnebloem bedankte Karin Dassel René Bartelink, Hans Gieselbach en chauffeur Antoon Klomp voor hun enthousiasme en medewerking en bood hen een aardigheidje aan.

woensdag 12 juli

Deel dit bericht