Inzameling chocoladeletters bij Pijnappel Mode tijdens de modedag 8 november!

KLARENBEEK.- -

Op vrijdag 8 november presenteert Pijnappel Mode haar nieuwe collectie. Vier mannequins zullen de hele dag door de najaars- en wintermode uit de winkel laten zien. Er wordt deze dag geshowd in de maten 38, 40, 44 en 48. De collectie van Pijnappel Mode gaat van maten 38 tot en met maat 54. Bekende merken uit de collectie van Pijnappel Mode zijn Helena Hart, Creme de la Creme, Zoso, Dreamstar, Dolve Vita, Taifun, Para Mi, Sibin Linnenbjerg, Joseph Ribkoff, Frank Walder, Rabe, Toni, Chalou, KJ Brand, Doris Streich en andere merken. Daarnaast worden er deze dag ook chocoladeletters ingezameld voor het goede doel Sint voor Ieder Kind. Deze stichting helpt kinderen bij wie een cadeautje met Sinterklaas niet vanzelfsprekend is.

Wat begon als actiegroep in 2008, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige opererende stichting, die ieder jaar honderden kinderen binnen de regio Voorst en Apeldoorn een pakjesavond bezorgt, die zij anders niet hadden gehad. Sint voor ieder Kind vindt namelijk dat Sinterklaas er hoort te zijn voor alle kinderen. Oprichtster Ilse de Valk-Boerkamp: “De blije gezichtjes van de kinderen als onze Pieten cadeautjes komen brengen, maken het bestaan van onze stichting meer dan waard! Wij verzamelen tevens kerstpakketten om de meest behoeftige gezinnen met de kerst te voorzien van een extraatje.”

Goede doel steunen

Chantal steunt graag dit goede doel. “Het is leuk om iets in de winkel voor de stichting te kunnen doen. Het leeft wel echt in de omgeving. Bij de supermarkt hiernaast kun je bijvoorbeeld je emballagebonnen inleveren.”

Het team van Pijnappel Mode wil zoveel mogelijk chocoladeletters inzamelen. Zij zal het aangeleverde letters verdubbelen om zo nog meer kinderen blij te maken. Waarom chocoladeletters? “Het is toegankelijker dan een cadeautje. Men kan zelf het budget bepalen; voor een euro koop je al een chocoladeletter. Bij het inleveren maakt men tevens kans op een huisbezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Het winnende lootje wordt later getrokken.”

De winkel is van 9.30-20.00 geopend en er wordt geshowd tussen 10.00 tot 17.00 uur. Wij verwelkomen u graag in onze winkel. Koffie, thee en lekkernijen zijn aanwezig.” Adres: Hoofdweg 84A, 7382 BK Klarenbeek. Bel voor meer informatie naar 055-3011205, mail naar info@pijnappelmode.nl of kijk op www.pijnappelmode.nl.

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht