Italiaans weekend bij Korderijnk

Twello- Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 januari organiseert restaurant Korderijnk wederom een Italiaans weekend. Normaal staat de maand januari bij het restaurant altijd in het teken van de Italiaanse keuken, maar door de lockdown is dat helaas dit jaar niet mogelijk. Dus gaat Korderijnk gewoon een lekker menu cateren.

Reserveren svp

Om wachttijden te voorkomen is er besloten het Italiaans weekend alleen op reservering te organiseren. Zo wordt voorkomen dat er teveel drukte ontstaat bij het afhalen. Heeft u liever dat het bij u wordt bezorgd? Geen probleem, binnen Twello is het bezorgen gratis. Wel is het zo dat er geen onbeperkte mogelijkheden zijn qua bezorgen, dus het kan zijn dat bepaalde bezorgtijden al gereserveerd zijn. Afhalen kan dan natuurlijk wel.

U kunt uw bestelling doorgeven via 0571-271851 of per mail via info@korderijnk.nl

Doe dit wel tijdig want vol = vol & op = op.

Menu

Carpaccio van Iers rundvlees

met Parmezaan, truffelcrème en een ciabatta à 9,50

Tagliatelle al spezzatino

Lintpasta met heerlijk Italiaans stoofvlees en ratatouille à 16,50

Tiramisu

Overheerlijke Italiaanse dessertklassieker à 6,50

U kunt bovenstaande gerechten ook als 3 gangen menu bestellen. De menuprijs is dan geen 32,50,= maar slechts 28,50.

Lockdownvouchers

Ook nu bestaat er weer de mogelijkheid om lockdownvouchers te verkrijgen. Deze bestelt u voor 37,50 euro p.p. en zodra het restaurant weer open mag kunt u deze inwisselen tegen een heerlijk drie gangen diner inclusief alle drankjes. Daarnaast biedt Korderijnk ook de gehele maand januari en februari catering gerechten voor thuis, variërend van stamppot, balletjes gehakt tot stoofschotel van hert en wildzwijn. Dagelijks af te halen of gratis thuis bezorgd binnen Twello. Voor meer info over het cateringmenu en de lockdownvouchers kijkt u op www.korderijnk.nl

Catering van Korderijnk. Lekker makkelijk.

woensdag 19 januari 2022

Deel dit bericht