Jonge Ouder Inloop in Klarenbeek

Klarenbeek- De wekelijkse inloopochtend in het MFC op woensdag 14 februari is weer speciaal bedoeld voor de peuters en hun ouders, opa’s, oma’s of oppasouders. De ochtend staat in het teken van het ontmoeten en bij elkaar zijn deze ‘verzorgers’ van de kinderen en de peuterpret voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar.

Tijdens deze ochtend staat er dus de peuterpet op het programma. Van 10.00 tot 11.00 uur is er Peuterpret voor de kleintjes tussen de 2 en 4 jaar. Samen dansen, springen en plezier maken. Deze ochtend wordt verzorgd door twee pedagogisch medewerkers van de kinderopvang. De kosten hiervoor bedragen € 2,00 per kind. Het thema van deze ochtend is: liefde. Aanmelden voor de workshop kan via info@kinderopvangklarenbeek.nl. Bedenkt u op het laatste moment om nog te gaan, geen punt u kunt dan ook gewoon komen. Gelieve wel gepast te betalen.

De Jonge Ouder Inloop is van 10.00 tot 12.00 uur aan de Bosweg 12 in Klarenbeek en wordt georganiseerd door Kinderopvang Klarenbeek in samenwerking met de dorpscontactpersonen.

Aanmelden voor een van beide workshops kan via info@kinderopvangklarenbeek.nl onder vermelding van naam en leeftijd. Aanmelden voor de Jonge Ouder inloop is niet nodig.

woensdag 7 februari

Deel dit bericht