Kampioenschap Stokpaardrijden en Skelterrace in Posterenk

Posterenk- Kinderen die van sport en spel houden moeten op 22 september in Posterenk zijn. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen zij dan deelnemen aan verschillende spelen in de speeltuin. De spelen zijn geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Maar ook voor peuters is er voldoende te doen. Zij kunnen een paar kleine spelletjes spelen of zich bijvoorbeeld laten schminken. De activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Stokpaardrijden
Stokpaardrijden is op dit moment een populaire activiteit. Het is natuurlijk ook leuk om een stokpaard te maken. Daar wordt de 22e dan ook mee gestart. Iedereen krijgt materiaal om een eigen stokpaard te knutselen. Vervolgens wordt er met de paarden een klein parcours gesprongen. Aan het eind van de middag vindt de stokpaardparade plaats.

Skelterrace
Wie meer van Max Verstappen houdt dan van stokpaarden is ook van harte welkom. In duo’s gaan de deelnemers op skelters tegen elkaar strijden op een uitgezet circuit. Het raceschema wordt aan het begin van de middag opgesteld. In de speeltuin staan uiteraard veel speeltoestellen. In combinatie met losse onderdelen zoals hoepels en ringen, is dit een uitgelezen plek voor een paar potjes ‘de Vloer is Lava’. Dat is dan ook het finalespel van de middag.

Deelnemen
De activiteiten op 22 september zijn gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten is uiteraard welkom. In de speeltuin (achter gebouw Bethel in Posterenk) staat daarom de Klein Pampus Pot. Aanmelden voor de activiteiten is handig en kan via kleinpampus@outlook.com. Voor meer informatie over de speeltuin en het stokpaardrijden check facebook: www.facebook.com/Klein-Pampus.

woensdag 12 september

Deel dit bericht