KBO Twello viert 40 jarig bestaan

Twello- Op dinsdagmiddag 14 mei was het een dolle boel in de Möln Schure in Twello. KBO Twello bestaat dit jaar 40 jaar en dat werd uitbundig gevierd met de Zingende Badmutsen uit Olst. Zo’n zeventig leden zongen en swingden mee met de liedjes van de Badmutsen.

Met koffie, wat lekkers, een paar drankjes en heerlijke hapjes was de middag helemaal compleet. Alle aanwezigen hebben zich uitstekend vermaakt en het bestuur kan terugkijken op een geslaagd jubileum.

Met deze middag is het voorjaarsseizoen afgesloten. In de zomerseizoen wordt er elke 14 dagen een fietstocht door de omgeving gemaakt. In september staat er een busreis naar Duitsland op de planning.

De KBO Twello is een seniorenvereniging met leuke en leerzame middagen, bovengenoemde fietstochten en elk jaar een busreis van 5 dagen. U ontmoet bij ons leeftijdsgenoten voor een praatje met een kopje koffie. Wordt u lid van KBO Twello, dan ontvangt u het Ons magazine en heeft u toegang tot veel on-line artikelen, korting op uitjes en dagelijks acht nieuwe puzzels.

woensdag 22 mei 2024

Deel dit bericht