Kerstviering Daniel de Brouwerschool

WILP/KLARENBEEK- Vrijdag 21 december gingen alle leerlingen van de Daniël de Brouwerschool in Wilp (school voor speciaal en voortgezet speciaal onderwijs), naar de RK kerk in Klarenbeek, om daar samen met ouders, familie en andere belangstellenden kerstfeest te vieren. Het thema van de viering was ‘dromen van een herder’.

De directeur van de school, Anneke Huiskamp, opende de viering met een passend openingswoord. Muziekleerkracht Henk Noordman zorgde voor de muzikale begeleiding tijdens de viering. Het schoolkoor zong een aantal prachtige kerstliederen en leerlingen uit diverse groepen speelden mee in het kerstspel of waren verteller. Tijdens de sfeervolle viering stond de geboorte van Jezus centraal.
De opbrengst van de collecte was dit jaar bestemd voor ‘Kids Right’ . Kids Right komt op voor de positie van zeer kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Hiervoor biedt Kids Right directe, op maat gesneden hulp aan deze kinderen en vraagt om aandacht voor hun positie en hun rechten. Kids Right helpt door bestaande, goedlopende lokale projecten te financieren die zich richten op 5 essentiële basisvoorzieningen: gezondheidszorg, voeding, onderwijs, onderdak en aandacht.
Na de viering was er buiten voor iedereen chocomelk en koffie. Het was een mooie en gezellige afsluiting van het jaar. Meer informatie op de website: www.danieldebrouwerschool.nl

donderdag 27 december

Deel dit bericht