Kerstzang Inloopmiddag Martinuskerk

Twello- Op zondag 17 december a.s. organiseert het Martinuskoor uit Twello weer een Kerstzangmiddag. Deze speciale middag wordt verzorgd door drie koren: het Martinuskoor, Stemm-Inn en het shantykoor De Trossen Los. Als gast treedt soliste Karin van der Veer op.

Het optreden van de koren en de soliste is verdeeld in verschillende kleine blokken. Dat zorgt voor veel variatie op deze middag. Er staan ook diverse welbekende, traditionele kerstliederen op het programma. Die kunnen tijdens de samenzang natuurlijk vrolijk, enthousiast en uit volle borst meegezongen worden.

Het Martinuskoor brengt onder andere deze liederen ten gehore: Immanuel, Christmas Lullaby, Jésus dans ce Mystère en Away in a manger. In hun 2 blokken zingen De Trossen Los onder meer het prachtige Duitse kerstlied Süsser die Glocken nie klingen, het ontroerende Spirit of the living God. En ter afsluiting, ook nu weer, de swingende gospel song Go Tell it on the Mountain. Soliste Karin van der Veer-Nieuwenhuis zal een aantal bekende en wat minder bekende stemmige kerstliederen vertolken in de akoestisch alom geroemde Martinuskerk.

Net als in voorgaande jaren kunnen bezoekers aan deze Kerstzangmiddag gebruik maken van een zogeheten vrije inloop. De aanvang is om 13.00 uur en de zangmiddag eindigt om ± 15.00 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd. De toegang is gratis. Wel is een vrije gift -tijdens een collecte - ter dekking van de onkosten - vanzelfsprekend zeer welkom. [AFR]

woensdag 29 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws