Klarenbeekse Koffieochtend organiseert lezing over Niet Aangeboren Hersenletsel

Klarenbeek- Op woensdag 2 september werd weer gestart met de Klarenbeekse Koffieochtend. De ochtenden werden, naast een gezellig kopje koffie, gevuld met een interessante workshop over acupunctuur van Egbert van der Burgh, live muziek met Ramble, een fietstocht en avondwandeling. Ook werd er buiten fanatiek jeu de boules gespeeld. De aanwezige gasten waren blij dat de activiteiten weer opgestart werden. Nu, met de nieuwe corona maatregelen, gaan helaas veel van de geplande activiteiten niet door. Dus dit najaar geen bingo of herfstbakjes tijdens de Klarenbeekse Koffieochtend.

Wekelijks is er wel jeu de boules en het gratis bakkie koffie of thee. Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt er om 9.30 uur vanaf het MFC aan de Bosweg 14 gewandeld door een groep enthousiaste wandelaars. De afstand is tussen de 6 en 8 km.

De Klarenbeekse Koffieochtend organiseert 28 oktober een interessante lezing “NAH, wat moet je er mee” door de heer Frank Willem Hogervorst, auteur van het boek “NAHgenoeg niets te zien”. Hierin beschrijft hij de eerste jaren na een motorongeluk eind 2014 met Niet Aangeboren Hersenletsel als gevolg. Deze lezing vindt plaats in de grote ruimte van het MFC waar voldoende afstand gehouden kan worden.

Tijdens deze ochtend, 28 oktober, wordt ook afscheid genomen van een trouwe medewerkster Heleen van Beek. Zij was degene, die onder andere iedere woensdagochtend verantwoordelijk was voor de catering en zij organiseerde twee keer per jaar de grote lunch in het MFC waar vaak meer dan 75 mensen op af kwamen. Ze zullen haar enthousiasme en creativiteit zeker gaan missen. Vandaar dat zij hiervoor hartelijk wordt bedankt.

Hou de agenda van de Klarenbeekse Koffieochtend in de gaten om aanpassingen in het programma op tijd te zien en teleurstellingen te voorkomen. Facebook: https://www.facebook.com/dorpscontactpersoonklarenbeek

Het MFC is aan de Bosweg 14 te Klarenbeek. Aanvang iedere woensdag van10.00-12.00 uur

woensdag 7 oktober

Deel dit bericht