Kledingbank Voorst organiseert kledingbeurs in hartje Twello

Twello- Op zaterdag 30 september is er van 10:00 tot 14:00 uur een kledingbeurs in gebouw Irene, Dorpsstraat 10 in Twello (naast de Hervormde kerk). De beurs wordt georganiseerd door Kledingbank Voorst en iedereen is van harte welkom om tegen een gepaste vergoeding kleding te kopen.

Extra inkomsten
Het doel van de kledingbeurs is om extra inkomsten te genereren voor aankopen en onderhoud van materiaal en inrichting. Ook kunnen mensen op deze wijze kennismaken met de Kledingbank van de gemeente Voorst.

Kledingbank Voorst
Stichting Kledingbank Voorst heeft als doel om bij te dragen aan de hulp voor mensen die dat nodig hebben. Nette kleding is belangrijk en draagt bij aan een goed gevoel!

Kledingbank Voorst verzamelt nieuwe en gebruikte kleding als ook schoenen, afkomstig van particulieren, bedrijven en winkeliers. De aangeboden artikelen worden geselecteerd zodat bezoekers kunnen kiezen uit de mooiste en beste kleding. Niet gebruikte kleding gaat uiteindelijk naar andere kledingbanken of wordt aangeboden voor duurzame verwerking.

Vrijwilligers
Alle medewerkers van Kledingbank Voorst werken op vrijwillige basis. Het werk wordt bekostigd middels sponsorgelden, donaties en subsidie. Kledingbank Voorst heeft een ANBI-status. Vrijwilligers zijn altijd van harte welkom om een handje te helpen. Neem daarvoor contact op met Kledingbank Voorst!

Wie gebruik wil maken van de Kledingbank kan bellen of mailen, waarna contact wordt opgenomen om uitleg te geven over de werkwijze en afspraken te maken voor een bezoek aan de winkel.

Kledingbank Voorst is bereikbaar via afspraken@kledingbankvoorst.nl , telefonisch via 06 1398 6076 of neem een kijkje op de website www.kledingbankvoorst.nl

woensdag 27 september 2023

Deel dit bericht