Kleine Noordijk zet vrijwilligers in het zonnetje

Twello- De Stichting Cultuur Kleine Noordijk had afgelopen zondag in het sfeervolle Koetshuis haar vrijwillige medewerkers ‘bijeengetrommeld’ voor een dank je wel middag. Dit voor de inzet bij de activiteiten als optredens, voorstellingen, exposities etc. die in de Kleine Noordijk het gehele jaar door plaats vinden. Naast de gebruikelijke versnaperingen werden de genodigden ook ‘getrakteerd’ op een optreden van een tweetal jonge talenten, n.l. Daan Oostdam (piano) en Lynn Buitenhuis (zang).

Daan Oostdam, klassiek pianist, behaalde afgelopen jaar zijn masterdiploma aan het het conservatorium van Amsterdam. Hij heeft een grote liefde voor het romantische pianorepertoire. Daan: “Ik houd enorm van componisten als Rachmaninov, Meitner en Chopin.” Dat bleek ook deze middag zijn vaardigheid en souplesse waarmee hij de toetsen bespeelde dwong algehele bewondering af.

Ook 21 jarige Lynn wist met haar stem het publiek meer dan te bekoren. Ze is pas afgestudeerd aan de Podium Academie in Almelo. Het juryrapport wist haar te waarderen met een talent van Internationale Allure.

Beiden vallen onder de paraplu van De Kleine Noordijk die hen een meer dan warm hart toedraagt en ze met name stimuleert in de door hen gekozen richting, vandaar dat aan Daan en Lynn de award ‘Oogappeltje’ werd uitgereikt.

Daan Oostdam en Lynn Buitenhuis werden door de Kleine Noordijk beloond met de Award Oogappeltje.

woensdag 22 november 2023

Deel dit bericht