Kom bevrijden - Voorstelling over hedendaagse problemen

Twello- Op zaterdag 9 maart, vindt er een confronterende voorstelling plaats over twee hedendaagse problemen ‘Milieu’ en ‘Vluchtelingen’, die zich beweegt tussen hoop en wanhoop. Aanvang 14.30 uur in de Dorpskerk Twello.

Wie of wat heeft het laatste woord? Is het de wanhoop? Of komt het misschien nog allemaal goed? Dat vroegen de samenstellers van deze voorstelling zich af. Na de voorstelling is in gebouw Irene (naast de kerk) de ‘Markt van de Hoop’, waar verschillende maatschappelijke organisaties zich presenteren: Mens en Welzijn, Amnesty International, Kijk in de kernen Voorst, Caritas van de parochie HH. Franciscus en Clara, Vluchtelingenwerk Voorst, Stichting El Mundo, Maatschappelijk Netwerk Voorst, De Zonnebloem Regio Gemeente Voorst, Sant’Egidio Apeldoorn, #Zodus: Voorst onder de Loep en Praktijk Care.

Medewerkenden zijn onder andere een projectkoor onder leiding van organist Henk Noordman, leerlingen van het Veluws College Twello en van de Muziekschool Twello. De voorstelling waarin muziek, gedichten en dialogen elkaar zullen afwisselen staat onder regie van Peter Jonker. De netto opbrengst is bestemd voor het vrouwenproject van stichting El Mundo Nepal / Thailand in Nepal, Noodhulp Vluchtelingen en voor een bijdrage aan de artistieke ontwikkeling van een vluchteling of statushouder. Kaartverkoop bij boekhandel Oonk Twello of via Joke Havekes (email jokehavekes@outlook.com, telefoon 0636175289) of Wiel Palmen (email palme060@gmail.com, telefoon 0627028796). De kaarten kosten 7 euro.

woensdag 6 maart

Deel dit bericht