Kom voor een gratis consult naar Natuurgeneeskunde VitaBalans in Twello

Twello- Vol trots vertelt Lianne van Schaik van Natuurgeneeskunde VitaBalans dat zij gaat samenwerken met De Boog fysiotherapie in Twello. In De Boog komen meerdere specialismen samen waardoor de kwaliteit van het aanbod nog beter wordt. Iedere donderdag zal Lianne bij De Boog haar praktijk houden en op maandag, dinsdag en woensdag aan de Nieuwe Veldjes 26 te Twello.

Ter gelegenheid van deze samenwerking kun je op donderdag 19 oktober bij Lianne een afspraak maken voor een gratis consult van een half uur. Aanmelden op onderstaand telefoonnummer of email adres.

Word jij gezond, fit en vitaal?
Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, maag- en darmklachten, ben je in de overgang of heb je overgewicht? Lianne kan samen met jou jouw klachten in kaart brengen en een persoonlijk advies of behandeling samenstellen.
In de Natuurgeneeskunde gaat men uit van het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest. Lianne werkt in haar praktijk met Kinesiologie, Orthomoleculaire geneeswijze (vitaminen, mineralen), Homeopathie, Fytotherapie (kruiden), Voeding en
Bach bloesems aan het verbeteren van het zelf herstellend vermogen.

Je lichaam is het ‘kostbaarste bezit’

Daarnaast organiseert Lianne samen met De Boog op dinsdag 24 oktober een botdichtheid meting. Dat bestaat uit een ultrasound hielbotmeting en een persoonlijk advies, hoe je om kunt gaan met een eventuele afname van botdichtheid.
Aanmelden op onderstaand telefoonnummer of email adres.

Osteoporose (botontkalking) voorkomen is beter dan breken
Na de 40ste jaar gaat de botafbraak sneller dan de bot aanmaak. 1 op de 3 vrouwen en 1 op de 7 mannen krijgen botontkalking. In Nederland breekt iedere 6 minuten, iemand die ouder is dan 55 jaar een bot.

Een hielbotscan kost € 47,50 en wordt meestal vergoedt door de aanvullende verzekering.

Lianne heeft een HBO- natuurgeneeskundige opleiding gevolgd en is aangesloten als Register Therapeut bij de RBNG en bij de beroepsvereniging VBAG, waardoor consulten geheel of gedeeltelijk vergoedt worden vanuit het aanvullend pakket. Je kunt zonder verwijzing van een arts een afspraak maken.

Voor meer informatie: Natuurgeneeskunde VitaBalans, Lianne van Schaik, Nieuwe
Veldjes 26, 7391 BM Twello, tel. 0571-298382 www.vitabalans.nl of lianne@vitabalans.nl

woensdag 11 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws