Koningsfeest Nieuws - Vrijwilligers en een spetterend Vuurwerk tot besluit

Twello- Net als vorig jaar bieden wij u een aantal weken lang het ‘Koningsfeest Nieuws’ aan, zodat u weet wat er op 26 en 27 april a.s. allemaal te doen is in Twello. In deze derde editie gaat over de traditionele afsluiting van Koningsdag, het vuurwerk op de Schapenwei, en over ù. Een Koningsfeest organiseren kun je namelijk niet alleen. Daarom hebben we vrijwilligers hard nodig. Is dat iets voor u? Meld u dan snel aan bij een van de onderstaande personen. Welkom!

Natuurlijk is de Stichting Dorpsfeesten Twello -en met haar tal van Twellonaren- al druk bezig met de voorbereidingen voor het tweedaagse Koningsfeest. Dat kan ook niet anders, want er is heel veel te doen en om aan te denken. Naast een mooi en druk evenement, willen we immers ook dat iedereen het straks naar zijn of haar zin heeft en het gezellig is. Daarom kunnen wij niet zonder de belangeloze inzet van veel enthousiaste vrijwilligers (M/V). Mogen wij ook dit jaar weer op u rekenen?

Wat kunt u doen?

Het Koningsfeest vindt plaats op donderdagavond 26 april en op vrijdag 27 april, Koningsdag. Voor beide dagen hebben we mensen nodig, zoals: verkeersregelaars, begeleiders van de Kleedjesmarkt, verkopers van consumptiemunten, begeleiders van het vuurwerk, noem maar op. Vindt u het leuk om u voor een ander in te zetten? Meld u dan aan als vrijwilliger. Wij, als Stichting Dorpsfeesten Twello, zorgen ervoor dat u de juiste instructies krijgt. En wilt u verkeersregelaar zijn, dan zorgen wij voor de opleiding. Kortom, wij horen graag van u!

Zo kunt u zich aanmelden

Bel of mail voor meer informatie of om u direct aan te melden met:

• Klaas Dusselaar (coördinator verkeersregelaars), E: klaas@dusselaar.nl , M: 06 11 48 11 95

• Rudi Holleboom (bestuurslid verenigingen en vrijwilligers), E: rudi@holleboomfood.nl ,

M: 06 52 25 93 58

Spetterend Vuurwerk

Op Koningsdag 27 april om 22.00 uur begint het vuurwerk op de Schapenwei en daarmee sluiten we het Koningsfeest in Twello met elkaar op een sfeervolle manier af.

Laatste Koningsfeest, laatste kans om oude munten in te leveren.

Consumpties, tijdens het Koningsfeest, kunt u alleen afrekenen met speciale Koningsfeest-munten. Dit zijn de paarse (=hele) en oranje (=halve) munten van Stichting Dorpsfeesten. De paarse munten kunt u kopen bij de uitgiftepunten rond het Dorpsplein. Let op! Koningsfeest 2018 is het laatste Koningsfeest wat Stichting Dorpsfeesten organiseert. De munten zijn tijdens dit feest geldig. Niet gebruikte Koningsfeest-munten kunnen retour genomen worden op de laatste avond van het Koningsfeest. Op 27 april van 21.15 tot 22.15 uur kunt u deze consumptiemunten bij een speciale muntenkassa op het Dorpsplein inwisselen. Daarna zijn ze op geen enkele manier meer inwisselbaar.

TIP: Kijk voor het volledige programma, tijden en verdere informatie in de speciale Koningsdag-bijlage van het Voorster Nieuws van 18 april a.s. of op: facebook.com/dorpsfeestentwello.

Koningsfeest Twello – www.stichtingdorpsfeesten.nl www.facebook.com/dorpsfeestentwello

woensdag 4 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws