Kwartet Tamarix speelt oorspronkelijke Europese muziek

Twello- Hou je van meeslepende muziek, gespeeld op heel bijzondere instrumenten? Luister je graag naar musici die je meenemen naar allerlei landen in Europa? Dan kan je zaterdagmiddag 4 september a.s. volop genieten van het kwartet Tamarix in de galerie De Statenhoed. Na anderhalf jaar stilte door de Coronamaatregelen wordt het ’t eerste muziekcafé dat de Kunstkring Voorst weer met veel plezier kan organiseren.

Lid van het ensemble Geert Jan Dussel van Tamarix zegt het heel plastisch: “Ons Europese continent dreigt auditief te verdwijnen onder Engelstalige eenheidsbeats en muzikale mondialisering. Terwijl in elk land door de eeuwen heen zulke prachtige oorspronkelijke muziek wordt gemaakt.”

Aanvang 15.00 uur. De toegang is gratis. Galerie De Statenhoed aan de Dorpsstraat 11a is geopend vanaf 14.00 uur, men kan dan alvast de binnen- en buitenexpositie ‘KLIMAGIE, de Kunst van het veranderen’ bezoeken. Meer informatie over de activiteiten van de Kunstkring Voorst is te vinden op www.kunstkringvoorst.nl. Wie interesse heeft om ook een keer tijdens een muziekcafé een kosteloos optreden te verzorgen kan bellen met 0651545136.

woensdag 1 september 2021

Deel dit bericht