Laura en Kyan eerste baby’s 2019

TWELLO/NIJBROEK.- De twee nieuwe wereldburgers die dit keer aanspraak maken op het cadeaupakket van de actie 'eerstgeborene' in het verspreidingsgebied van het Voorster Nieuws zijn Laura Schuurmans en Kyan van 't Veer. De ouders van het nieuwe tweetal prijzen zich uitermate gelukkig met hun komst.

De eerstgeborenen van 2019 werden door de ouders vol trots en blijdschap aangemeld. Kyan van ’ t Veer en Laura Schuurmans kwamen door het geboortetijdstip in aanmerking voor het geschenkenpakket dat door een aantal Voorster Nieuws adverteerders jaarlijks ter beschikking wordt gesteld.

Eerste jongetje

Kyan moet een vooruitziende blik hebben gehad, hij heeft namelijk zijn geboorte dermate weten uit te stellen dat hij (bijna) zeker was van de cadeautjes. Moeder Esther zou volgens de berekeningen eind december ‘uitgeteld’ zijn maar Kyan gaf er de voorkeur aan om in het nieuwe jaar zijn intrede te doen. De 4200 gram wegende Kyan van ‘t Veer mag dus de titel ‘eerste jongetje’ op zijn naam schrijven. Hij kwam in de vroege morgen (06.53 uur) van vrijdag 4 januari ter wereld. Zijn wiegje staat te pronken in de woning van zijn ouders Esther en Denny van ’ t Veer die al 10 jaar aan de Weidegeelster in Twello wonen. Het echtpaar is al in het rijke bezit van dochtertje Sterre (2,5 jaar) die tijdens ons bezoek ook liet blijken in haar sas te zijn met de komst van haar broertje, maar vooral met de vele cadeautjes. Met haar opmerking: “Is er ook een cadeautje voor mij bij”, liet ze horen dat ze niet op haar mondje is gevallen.

Eerste meisje van 2019

Draagt de naam Laura en kwam op zaterdag 19 januari het leven van de familie Schuurmans verblijden. Deze wolk van een baby is natuurlijk de grote trots van vader, moeder en broertje Robin. Laura’s wiegje staat in de ouderlijke woning aan de Dijkhuizerweg in Nijbroek en is dus haar officiële geboorteplaats. Samen met hun 4-jarige zoontje Robin wonen ze sinds 2015 hier tot volle tevredenheid, heerlijk vinden ze het, zeker na de hectiek van de Randstad, waar ze jaren hebben gewoond. Ze zien het helemaal zitten ‘op het platteland’, met o.a. lekker veel ruimte voor de kinderen om buiten te spelen. Een bewuste keuze van deze ouders om naar het midden van het land te verhuizen en daar gaan Laura en Robin optimaal van profiteren. Aan alles is te merken dat de kleintjes bij de familie Schuurmans opgroeien in een warm en veilig nest. Terwijl papa zoon Robin van de nodige fruithapjes voorziet, ligt baby Laura heerlijk warm tegen haar moeder aan en bevindt zich in dromenland.

woensdag 6 februari

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws