Leden PPSV Bussloo naar regiokampioenschappen

Bussloo- Afgelopen periode hebben er, binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen, een aantal selectiewedstrijden plaatsgevonden. Een aantal leden wist zich te plaatsen voor de regiokampioenschapen.

Gelderse Kampioenschappen

Bij de pony’s in de klasse B cat. C heeft Emina Zwiers met Heidepeel’s King George zich weten te plaatsen voor de Gelderse Kampioenschappen. Deze combinatie is tevens reserve kampioen geworden. Bij de paarden mag Sterre Buytendijk met haar paard Fayette onze vereniging vertegenwoordigen in de klasse B springen. In de klasse B dressuur heeft Fleur Bonekamp met Frau Antje zich geselecteerd. Pattricia Nijkamp met Legend is reserve in deze klasse. In de klasse L1 mag Renee Schefczyk met DJ Tiesto naar de kampioenschappen. Chloë Middelburg met L’Estelle is reserve in deze klasse. In de klasse M1 heeft PPSV Bussloo maar liefst drie afgevaardigden. Inge van der Sluis met Giana en Cheroney Holtman met Indiana Indra hebben een startplek bemachtigd. Kring Kampioen in deze klasse is Phileine Venhuis met Nunc aut Nunquam. Zij mogen ook naar de Gelderse Kampioenschappen. In de klasse M2 is er een ticket voor een startplek voor Ellis Brinkman met Il Divo. Deze combinatie is ook reserve kampioen! Ook is Vera van der Sluis in deze klasse afgevaardigd. Renee Schefczyk met Eikenhorst’s Must Have is Kring Kampioen in de klasse Z1 en mag naar de Gelderse Kampioenschappen. Kring Kampioenschap in de klasse Z2 is Iris Hengeveld met Fokus en ook zij mogen naar de Gelderse Kampioenschappen.

Utrechtse Kampioenschappen

Naast de Gelderse Kampioenschappen hebben we ook een lid die zich wist te selecteren voor de Utrechtse Kampioenschappen. Marlon Somers mag met haar pony Moravita’s Galante in de klasse M1 naar de Utrechtse Kampioenschappen. In de klasse L1 mag ze ook naar deze kampioenschappen met haar paard Evrona S. Op het moment van schrijven hebben de Utrechtse Kampioenschappen al plaatsgevonden. Marlon behaalde met Moravita’s Galante met 63,167% een vierde plaatst! Ze is tevens reserve voor de Nederlandse Kampioenschappen. Met Evrona S behaalde Marlon 61,583%.

De Gelderse Kampioenschappen vinden plaats op 30 en 31 juli in Zevenaar.

woensdag 14 juli 2021

Deel dit bericht