Levenstuinen Groot Hontschoten weer open

Teuge- Op zondag 14 april gaat de tuin van Het Groot Hontschoten weer open voor publiek. Door het zachte weer van de laatste tijd bloeit er al heel veel in de tuinen. Behalve de openstelling van de tuin worden dit seizoen ook weer diverse evenementen georganiseerd.

Behalve de tuinen is er op Groot Hontschoten een expositieruimte en een theehuis met een heerlijk terras, waar pauwen rustig rondlopen. Ook voor uw high tea, lunch, brunch, warm/koud buffet ter gelegenheid van uw bijzondere levensmoment kunt u hier terecht. Bovendien een prima locatie voor bijvoorbeeld uw bruidsreportage.

Laat u meevoeren over een geraffineerd ontworpen route van 1,5 km lengte (voor 85% rolstoelvriendelijk). U ziet indrukwekkende waterpartijen, zelfs een eiland met prieel. Geniet van het stiltecentrum in de rotstuin en laat u via de warmtetuin en de mineralentuin uiteindelijk naar het hart van de levenstuinen voeren, de witte tuin. Drink een kopje koffie of thee in het theehuis of op het subtropisch terras met weids uitzicht. Kortom laat u meevoeren. De tuinen van het Groot Hontschoten verhalen op een symbolische en filosofische wijze het leven van de mens.

De Levenstuinen zijn vanaf 14 april tot ongeveer half oktober geopend op woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur en op feestdagen. In de maanden mei tot en met augustus zijn de tuinen ook open op dinsdagen. U vindt de tuinen aan de Holthoevensestraat 16 in Teuge.

Op de website vindt u het laatste nieuws over activiteiten.www.levenstuineen.nl of 055-3231001.

woensdag 3 april

Deel dit bericht