Loco-burgemeester ontbijt met leerlingen Kindcentrum

Wilp- Woensdagochtend 8 november bezocht locoburgemeester Peter Wormskamp de peuters en de leerlingen van groep 1 t/m 8 van kindcentrum Hagewinde in Wilp om gezamenlijk te ontbijten. Van 6 tot en met 10 november werd de 21e editie van het Nationaal Schoolontbijt gevierd. In deze feestelijke ontbijtweek wordt het belang van gezond ontbijten onder de aandacht gebracht. Kinderen in heel Nederland schuiven gezellig op school aan tafel voor een gezond ontbijt.

Zo leren kinderen op een feestelijke manier hoe belangrijk het is om elke dag gezond te ontbijten. Extra bijzonder maakt het bezoek van de locoburgemeester Peter Wormskamp aan de Hagewinde in Wilp.

Alle leerlingen van kindcentrum Hagewinde in Wilp hebben ontbeten met een ontbijtpakket dat voldoet aan de actuele richtlijnen van het Voedingscentrum. Het ontbijt werd verzorgd door het Nationaal Schoolontbijt. Het was een goed begin van de dag, een leerzame én vooral een gezellige ochtend! De leerlingen waren gezellig in gesprek met de locoburgemeester, waarbij zij samen hebben gekletst over onder andere het belang van ontbijten.

woensdag 15 november 2023

Deel dit bericht