Luister naar bijna 100 jonge muzikanten

Twello- Martinusschool en Cadenza organiseren samen Music & More Jr. Op zaterdag 30 maart betreden bijna 100 jonge muzikanten het podium van het Veluws College om samen muziek te maken. Het wordt een mooi avondje uit met veel muzikaal talent, waar je gratis naar toe kunt.

Music & More Jr. heeft een zeer divers programma. Onder leiding van de dirigenten Ruben en Tjeerd spelen de opleidingsorkesten onder andere Game of Thrones. Iets om nu al naar uit te kijken zijn de solo op trompet door Thada en Monique en de solo van Meike en Lindie op fluit. Ook zijn er violisten die zich onder andere laten horen in Lord of the dance.

De afgelopen periode hebben Cadenza docenten Alette, Magdalena en Tjeerd en Martinusschool juffen Emma en Margret samen met groep 5 gewerkt aan dit concert. Het is een onderdeel van een driejarig programma voor meer muziek in de klas. Er zijn allerlei muzikale lessen en activiteiten, een instrumentenkast en een blazersklas. Het is de bedoeling dat de leerkrachten na deze drie jaar zelf ook meer muzieklessen kunnen geven. En natuurlijk zijn enthousiaste leerlingen van harte welkom bij Cadenza. Music & More Jr. is een goede afsluiting van een serie lessen.

Music & More Jr. is gratis toegankelijk. Het begint op zaterdag 30 maart om 19.00 uur, maar het Veluws college is een half uur eerder open. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid is het verzoek om zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen. Lukt dat niet, dan is parkeren bij het station een optie.

woensdag 20 maart

Deel dit bericht