Maak jij ook een lichtje?

Gemeente Voorst- Vorig jaar gaven veel lezers van het Voorster Nieuws gehoor aan de oproep “Wees lief voor elkaar”. Kaarten, kerstbakjes, kransen, tekeningen en veel meer werden ingeleverd en door het Voorster Nieuws voor de Kerst bezorgd bij bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen in onze regio. Het zorgde voor blije gezichten bij bewoners en verzorgenden. Hoe geweldig zou het zijn hen ook dit jaar weer te verrassen.

Laat jij gezichten stralen?

Voor dit jaar is de actie bedacht “Maak jij ook een lichtje?” U heeft vast wel een klein glazen potje thuis. Van dit potje kan een prachtig lichtje gemaakt worden. In het Voorster Nieuws vindt u een mal die als versiering gebruikt kan worden. Een eigen creatie mag natuurlijk ook. Deelname is mogelijk door alle leeftijden. Voor een lichtje in het potje wordt gezorgd.

Waardebonnen

Door mee te doen zorgt u voor een stralend gezicht en mogelijk zorgen wij dat uw gezicht of dat van een van de deelnemende kinderen gaat stralen. Deelnemers t/m 12 jaar maken kans op één van de 10 waardebonnen van €10,- van Intertoys. Voor vier oudere deelnemers liggen waardebonnen van elk € 25,- van Pand 10 klaar.

Inleveren

Lever jouw ontworpen lichtje uiterlijk 15 december in bij Intertoys. Hang het kaartje met Kerstwens eraan. Wilt u kans maken op een van de waardebonnen vergeet dan niet uw gegevens in het potje te stoppen.

Wees extra lief voor elkaar !

woensdag 24 november 2021

Deel dit bericht