Maandelijkse schrijfworkshop bij de Kunstkring op 6 maart.

Twello- Op woensdagavond 6 maart is er weer een van de maandelijkse schrijfworkshops bij de Kunstkring aan de Dorpsstraat 11a in Twello. De schrijfavond is van 19.30 t/m 21.30u. Door diverse opdrachten van de schrijfdocent Lis van der Geer kom je in je schrijfflow en verras je jezelf met mooie verhalen en poëzie. Graag uiterlijk 1 maart aanmelden via e-mail jelevenschrijven@gmail.com.

Je fantasie en creativiteit activeren met schrijven maakt een mens positiever en gezonder. Maar ook is schrijven een krachtig instrument om je leven structuur te geven. Deze keer gaan we aan het werk met het schrijven van een portret. Dat kan een personage op een foto zijn. Ook kan het zomaar een personage in een verhaal worden. Maar misschien wil je een portret schrijven van je moeder of je oma. Met herinneringen of inspiratie oefeningen geef je steeds meer vorm aan jouw geschreven portret.

Maak van je lot je plot en besef dat de regie bij jou ligt. Je plot kun je aanpassen. Door schrijven krijg je meer inzicht en kun je beter reflecteren,” aldus Lis van der Geer. Vanuit je hart schrijven werkt rustgevend, want je schrijft op wat er op dat moment in je opkomt. Ieder mens is immers de hoofdpersoon in zijn eigen levensverhaal. Door schrijven krijg je meer grip op gedachten en gevoelens en word je misschien de held(in) in je eigen verhaal. De cursisten raken geïnspireerd door het thema van de avond en de gevarieerde uitdagende werkvormen. De bevoegd docente begeleidt dit proces op een respectvolle manier. Cursisten inspireren ook elkaar. ,,Het maakt in deze workshops niet uit wat je schrijft, maar dat je schrijft! En alles van jou is mooi zoals het is!” De workshops zijn los van elkaar te volgen.

Workshopdata iedere 1e woensdagavond v.d. maand: 6 maart, 3 april, 1 mei en 5 juni 2024.

Tijd: Inloop 19.15u. Start 19.30 uur. Einde 21.30u

Kosten: 17,50 per keer en Leden Kunstkring 15,00 euro inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Koffie inloop om 19.15 u, start 19.30 uur. Minimaal 4 dagen, maar liever eerder vooraf inschrijven onder vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer via e-mail jelevenschrijven@gmail.com. Er wordt dan direct schriftelijk contact met u opgenomen.

woensdag 28 februari 2024

Deel dit bericht