Martine Schulte, nieuwe Dorpscontactpersoon in dorp Voorst

Voorst- Sinds 1 mei mag Martine Schulte zich dorpscontactpersoon van Voorst noemen! Ze woont sinds 2010 in Voorst en het lijkt haar erg leuk om haar sociale netwerk te vergroten en creatieve ideeën te mogen delen met de dorpsbewoners van Voorst. Een hele uitdaging! Martine: “Ik heb voor diverse grote bedrijven gewerkt in de regio, waar ik ondersteuning bood aan het management of de directie. Banen waarbij ik vaak creatieve oplossingen moest bedenken om alles optimaal te laten verlopen. Maar ook ben ik graag creatief bezig in en rondom ons huis in Voorst waar ik samen met mijn gezin met heel veel plezier woon.”

Taken dorpscontactpersoon

De taken van een dorpscontactpersoon zijn onder andere dorpsgenoten, verenigingen en ondernemers te verbinden met elkaar. Want wat is er eigenlijk te doen en aanwezig in Voorst en wat missen we juist in de buurt of wat zouden we samen kunnen organiseren of delen? Hoe maken we het dorp nog leuker en actiever? De komende tijd gaat zij zich daarin verdiepen met ondersteuning van Voorster Belang e.o. en uiteraard met jullie als bewoners van ons mooie dorp Voorst.

“De eerste tijd zal ik mij voornamelijk inzetten voor een nieuw digitaal Platvorm voor en door de inwoners van Voorst. Er worden regelmatig leuke activiteiten en evenementen georganiseerd in het dorp Voorst, maar helaas niet altijd even zichtbaar voor iedereen. Op deze nieuwe website zorgen alle inwoners, verenigingen en organisaties zelf voor de informatie. Je kunt het zien als een online dorpsplein om met elkaar te delen wat er allemaal is en wat er allemaal gaat gebeuren. Hiermee willen we bereiken dat zowel online als op straat de mensen in ons dorp zich nog meer met elkaar verbinden! Op het platvorm kun je onder andere terecht voor hulpvragen, dorpsnieuws, prikbordadvertenties, zien welke evenementen er zijn, informatie vinden over de verenigingen en ondernemers. Kortom, je ziet in een oogopslag wat er allemaal in het dorp gebeurt,” aldus Martine.

En om het nog leuker te maken kun je met een eigen account zelf informatie en berichten plaatsen.

Neem dus vast een kijkje op kijkindekernen.nl en link door naar kijkinvoorst.nl

Heb je zelf ideeën of wil je als bewoner/vereniging meehelpen met diverse leuke activiteiten die met kleine groepjes te realiseren zijn? Of natuurlijk met het vullen / beheren van het platform. Mail dan naar Martine.dcpvoorst@gmail.com

Martine Schulte heeft er veel zin in en hoopt op veel nieuwe contacten en leuke initiatieven.

woensdag 4 juli

Deel dit bericht