Massagepraktijk Richard Jansen

Twello- Een moment voor jezelf. Met of zonder fysieke klachten ben je welkom voor een massage. Met meer dan 30 jaar aan ervaring, opent een zeer geoefend masseur de deuren in Twello. Bij Richard Jansen kun je voor vele soort massages terecht. Hij begon ooit met sportmassage en heeft dit uitgebreid met technieken die helpen het bewegingsapparaat uit te balanceren zoals Dorn-therapie, cupping en medical taping. Met ontspanningsmassage en hot-stone massage ben je na een uur weer helemaal uit je hoofd en in je lijf.

Energetisch en Holistische massage is een vorm die verder gaat dan alleen ontspanning. Het is een integrale massagetechniek waarbij zowel Westerse als Oosterse technieken worden gebruikt. Drukpunten, op de meridianen werken en pulseren. Deze technieken geven een diepe werking die zowel fysiek, energetisch als spiritueel wordt ervaren. Een helende werking.

Richard Jansen is van oorsprong Arnhemmer die na meer dan 20 jaar in Drenthe te hebben gewoond zich vorig jaar in Twello heeft gevestigd. Hij geniet van deze rijke groene omgeving in het hart van de Stedendriehoek. Richard heet je van harte welkom voor een kennismaking in de praktijk aan huis aan de Vivaldistraat 13 in Twello. Een eerste massage bied ik aan met 10% korting. Meer informatie en reservering kan via www.massagepraktijkrichardjansen.nl of 06-10204024

woensdag 1 februari 2023

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws