MOEDERDAG FIETSTOCHT MET BORRELBOX

Twello-

Zondag 9 mei is het Moederdag. Wil jij jouw mama verrassen met een leuke activiteit? Dat kan, want er is wederom een leuke samenwerking tussen Taverne en Persee, zij hebben voor het weekend van Moederdag een geheel verzorgde fietsroute voor het hele gezin uitgestippeld. Deze route brengt je al fietsend op de mooiste plekjes, langs de leukste speeltuinen en de prachtige IJssel.

Start je fietstocht bij Taverne in Twello of Persee in Deventer en ontvang een exclusieve Taverne X Persee tas met wat lekkers te eten en drinken voor onderweg.

Halverwege de route kun je even de beentjes strekken en genieten van een heerlijke snack bij Taverne of Persee. Bij het eindpunt staat een goed gevulde borrelbox voor je klaar om thuis verder te genieten.

Voor €19,50 (kids tot 12 jaar €10) p.p. wordt jouw zaterdag of zondag ingevuld met een heerlijke fietstocht van ongeveer 2x een uurtje, lekkers voor onderweg, een snack om halverwege bij te komen en de borrelbox voor thuis.

Klinkt dit voor jou als dé perfecte Moederdag activiteit voor zaterdag 8 of zondag 9 mei? Meld je aan via de mail: perseextaverne@gmail.com. Noteer je naam, aantal personen inclusief aantal mama’s en je startlocatie.

woensdag 28 april 2021

Deel dit bericht