Molen Terwolde in middelpunt tijdens de oldtimer taxatiedag

Terwolde- Nu de molen in Terwolde weer in haar volle glorie is herrezen, heeft de vereniging Vrienden Terwoldse Molen zich tot doel gesteld om de molen weer het middelpunt van Terwolde te laten zijn. Eén van de activiteiten in september is de Smederij oldtimer taxatiedag. Aanstaande zaterdag, 1 september zijn Garage de Smederij, Tanke Taxaties & Car Consultancy en Glenn Rondhuis Fotografie op het molenterrein aanwezig om tegen een aantrekkelijk tarief uw oldtimer te laten taxeren. U krijgt hiervan een officieel taxatierapport dat geldig is voor de verzekering van uw klassieker. De taxatiedag duurt van 9.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is geheel gratis.

Ook liefhebbers die niet in het bezit van een klassieke auto kunnen aanstaande zaterdag volop genieten van diverse verschillende klassieke auto’s die op het molenterrein staan opgesteld. Uiteraard is hierbij ook de in 2015 door brand verwoeste korenmolen te bewonderen. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de molen zien draaien en is er de mogelijkheid voor een rondleiding door één van de Terwoldse molenaars.

Fotograaf Glenn Rondhuis is de hele dag aanwezig om uw klassieker middels een complete fotorapportage te laten vereeuwigen. Wat is er mooier dan uw oldtimer met op de achtergrond de net gerestaureerde molen te laten fotograferen? Wilt u uw klassieker op deze dag laten taxeren, neem dan vrijblijvend contact op met Garage de Smederij. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor taxatie, reparatie en restauratie van uw klassieker. Mail naar: hendri@garagedesmederij.nl of bel: 0571 292 944. U vindt de Terwoldse molen “De Ooievaar” aan de Wijkseweg 3 te Terwolde.

woensdag 29 augustus

Deel dit bericht