Multimate Klunder wordt Hubo Klunder

Twello- Vanaf deze week gaat Ben Klunder, samen met zijn team, de bouwmarkt aan de Molenstraat 1 omtoveren van een Multimate- naar een Hubo vestiging. Na bijna 11 jaar Multimate is de overgang naar Hubo een mooie kans om de winkel eens goed onder de loep te nemen en de inrichting aan te pakken. Eind november hoopt men de ‘renovatie’ rond te hebben.

Wat met het ombouwen naar de Hubo-formule zeker niet veranderd is, is de servicegerichtheid. Die staat bij Klunder nog steeds hoog in het vaandel.

“Sociaal betrokken zijn bij klanten, dat vinden we heel belangrijk. We denken graag mee in oplossingen voor onze klanten. Bovendien werken we vanuit het principe ‘meten, maken en monteren’. Koopt iemand hier bijvoorbeeld een deur, dan bezorgen wij deze thuis en zorgen er desgevraagd voor dat deze in huis gehangen wordt. Dat is ook wel de toekomst: ouderen moeten langer thuis wonen, maar kunnen dit soort klusjes vaak niet meer opknappen. Jongeren kunnen het niet of hebben er geen tijd of zin in. Zo zijn we bij Hubo steeds weer op weg naar een totaaloplossing voor iedere klus.”

De verbouwing van de zaak is inmiddels begonnen. Maar geen paniek als je aan het klussen bent, want de bouwmarkt blijft voorlopig gewoon open. De vertrouwde gezichten blijven. Wat er dan wel verandert? Het blauw van Multimate verdwijnt en het zwart van Hubo komt er voor in de plaats.

Klunder heeft jarenlange ervaring in doe-het-zelven en is sterk in hout= en plaatmateriaal. Klushulp nodig? Klunder meet, maakt & monteert en biedt een totaal oplossing per klus. Altijd persoonlijk. Zeer vakkundig. Extra advies is altijd mogelijk en u wordt daarbij geholpen door professioneel personeel.

Hubo Klunder, Molenstraat 1, Twello‎ - 0571 271 266

woensdag 14 oktober

Deel dit bericht