Muziekoptreden ‘t Canbesso bij de Kunstkring in Twello

Twello- Voor het derde jaar op rij zal ‘t Canbesso, bestaande uit Anny Berenschot en Evert Kluin er op zaterdag 3 maart weer een hele gezellige middag van gaan maken bij de Kunstkring. Van 15.00 tot 16.30 uur kan met dit duo beluisteren. De toegang is gratis.

Elke “1ste zaterdag van de maand” organiseert de Kunstkring een muziekoptreden. In de afgelopen 2 jaren hebben veel verschillende muzikanten geheel kosteloos meegewerkt aan dit fenomeen. En sommige van deze muzikanten komen zelfs jaarlijks terug, waarvan het duo ‘t Canbesso er één is. Zoals bekend zingen Anny en Evert Engelse en Ierse nummers, country en Hollandse nummers. Maar ze zijn vooral bekend om hun streektaalmuziek: zelf geschreven nummers in het dialect. Beiden begeleiden zichzelf op gitaar en Evert speelt bovendien mondharmonica.

Kortom een middag met gezellige luister- en meezingmuziek voor iedereen!

Om te kunnen genieten van deze ongedwongen muzikale middag is het toch echt nodig over de drempel bij de Kunstkring (ingang galerie) te stappen om Anny en Evert te zien optreden.

De galerie is geopend vanaf 14.00 uur, en vanaf 15.00 tot 16.30 vindt het optreden plaats. De entree is vrij, maar een gift voor de muzikanten is welkom.

Mocht u ook interesse hebben om kosteloos een muziek optreden bij de KunstKring in Twello te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704

woensdag 28 februari

Deel dit bericht