Nicolle Mode gaat medio februari 2019 haar deuren sluiten

Twello- Het jaar 2018 was er voor de familie Nikkels een van grote contrasten. Man en vader Arie Nikkels overleed april dit jaar, 5 juni werd de vernieuwde Duistervoordseweg geopend door de drie kleinzonen van Arie en Martha Nikkels. De winkelstraat waar, gelegen naast elkaar, Nicolle Mode en Nikki’s Fashion zijn gevestigd. Sinds het overlijden van de spil in het bedrijf, neemt Bianca veel taken over voor beide winkels, daarin gaat nu verandering komen.

Arie en Martha begonnen in 1984 hun onderneming Nikki’s Broektiek. In 1989 kwam Bianca de gelederen versterken. Nicolle Mode vestigde zich naast de eerste winkel en Bianca runde Nikki’s Fashion. Twee prachtige kledingzaken met een breed assortiment en ruime keuze aan kleding, waarbij in de loop der jaren een enorme klantenkring is opgebouwd. Het gaat goed in de branche, al heeft iedere middenstander te maken met ups en downs.

Er is veel veranderd sinds het overlijden van man en vader Arie. “Hij was de spil van het bedrijf én een workaholic”, aldus Bianca. Arie zorgde ervoor, dat Martha, Bianca en collega’s zich zoveel mogelijk konden richten op de werkvloer. “Nu sta ik in de winkel én regel ik voor een groot gedeelte alle zaken die erbij komen kijken. Dat betekent lange werkdagen, veel vrije tijd inleveren en het gevoel hebben, dat je nooit klaar bent.”

Bianca vervolgt: “Mijn moeder wil gaan genieten van haar pensioen en ik heb na het overlijden van mijn vader ook ontdekt, dat er méér is dan werken. Dus gaan we een winkel sluiten.” Martha en Bianca hebben er echter voor gezorgd, dat de diversiteit aan kleding aanwezig blijft in de panden. Ze hebben goed meegedacht om het kloppend winkelhart van Twello aantrekkelijk te houden. De planning is, om medio februari de bedrijvigheden bij Nicolle Mode te stoppen.

Het personeel gaat mee naar Nikk’s Fashion, welke winkel zich daarna uitsluitend gaat richten op dameskleding. In het pand van Nicolle Mode gaat zich een filiaal van ‘Het Broekenhuis’ vestigen, volledig gericht op mannenmode.

woensdag 5 december

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws