Nieuwe medisch-pedicurepraktijk voor Terwolde en omstreken

Terwolde- Vorig jaar startte Anke Vogel-van de Vlasakker pedicurepraktijk De Voetfactor. Sinds kort is zij gediplomeerd medisch pedicure en kunnen mensen met een aandoening of ziekte ook bij haar terecht voor professionele voetverzorging, screening of het maken van blauwdrukken. De moderne praktijk is gevestigd op de 1e verdieping van het woonhuis aan de Wijkseweg 96A. De praktijk is te herkennen aan een bord in de tuin. Er wordt gewerkt met hoge kwaliteits- en hygiëne eisen ter voorkoming van het overdragen van micro-organismen. Voor wie niet in staat is om naar de praktijk te komen is behandeling aan huis mogelijk (tegen een kleine vergoeding). In verband met hygiëne gelden hiervoor bepaalde voorwaarden. Samen wordt gekeken hoe de behandeling thuis zo veilig mogelijk kan worden uitgevoerd.

Speciaal voor de behandeling van mensen met een verhoogd risico werkt De Voetfactor met een medische voetverzorgingslijn. Deze ontsmet, remt en beschermt tegen infecties, voet- en nagelschimmels. Verder werkt De Voetfactor met natuurlijke voetverzorgingsproducten op basis van planten, bloemen en kruiden. De producten hebben een effectieve werking zonder chemische toevoegingen. Ze worden zelfs door de meest gevoelige voeten prima verdragen. Door de natuurlijk geur, zijn de verzorgingsproducten geschikt voor mannen en vrouwen.

Voor diabetici is er een aparte productlijn verkrijgbaar. De Voetfactor is aangesloten bij de brancheorganisatie voor pedicures; ProVoet en bij het Kwaliteits Register voor Pedicures; ProCERT. Via cursussen en workshops wordt kennis en kunde continu op peil gehouden en verder uitgebreid. Iedereen kan terecht bij De Voetfactor voor professionele nagel- en voetverzorging in de breedste zin van het woord. De verzorgingsproducten zijn ook als zelfzorgproduct verkrijgbaar. Ook voor het plaatsen van nagelbeugels bij ingroeiende nagels, het permanent of tijdelijk drukvrij leggen van een pijnlijke plek zoals bijvoorbeeld een likdoorn en het aanbrengen van kunstnagels bent u van harte welkom. Wilt u weten wat Pedicurepraktijk De Voetfactor voor u kan betekenen? Neem contact op met Anke Vogel op telefoonnummer 0638339391. Of bezoek www.devoetfactor.nl

woensdag 10 januari

Deel dit bericht