Nieuwjaarswandeling Scouting

VOORST-

Je ziet ze niet vaak, de Scouts en Welpen van de Hélène H. Wilkensgroep uit Voorst. Bij de Avondvierdaagse in juni, natuurlijk bij de speculaasactie in november, bij het bouwen van de Ster bij de Nieuwenhof in december of op zaterdag als ze op de fiets naar het clubhuis gaan. Want in de mooie omgeving rondom dit clubhuis gebeurt het wekelijks: de leuke opkomsten, lol maken met elkaar op een actieve manier en er ook nog iets van opsteken!

Er is nog een ander moment waarop de Welpen en Scouts wat meer zichtbaar zijn en dat is traditiegetrouw tijdens de Nieuwjaarswandeling in januari!
Scouting Voorst nodigt iedereen (scout of geen scout!) uit om op 12 januari mee te wandelen. Er is een mooie route uitgezet van ongeveer 6,5 km (voor minder geoefende wandelaars en wandelaartjes maken we ook een kortere versie).
Ontvangst met gratis koffie/thee vanaf 13.00 uur in Clubhuis De Vlam, Halmen 1a, Voorst. Start van de wandeling (na een korte uitleg) om13.30 uur.
Parkeren op het parkeerweitje aan De Halmen, of op de parkeerplaats bij Bakker Bril. (staat aangegeven) En uw hond? Die mag een middagje thuisblijven.
Deelname is gratis, maar ook dit jaar is er na de wandeling gelegenheid de middag gezellig af te sluiten met snert en/of een broodje met iets lekkers in ons clubhuis.
De organisatie hiervan ligt deels in handen van de Explorers en de Stam. Zij hopen hiermee een klein centje bij te verdienen onder meer voor hun kamp in 2020.
Voor meer informatie: stuur een mail naar info@scoutingvoorst.nl of bel 06 41688664.

woensdag 8 januari

Deel dit bericht