Nog paar plekken vrij bij de EHBO cursus

Voorst- In oktober start er een nieuwe cursus EHBO door de EHBO vereniging Voorst e.o. In deze cursus komen alle facetten van de EHBO aan bod, onder meer verbandleer, reanimatie/ AED, verslikking, kinder-EHBO, verschillende ziektebeelden en nog veel meer. De cursus bestaat uit elf avonden inclusief een examenavond. Deze data zijn verdeeld over de maanden oktober tot en met maart. Kosten voor de cursus zijn 190 euro, die vaak terug te vragen zijn via de ziektekostenverzekering. Er zijn nog een paar plekken vrij, dus geef u snel op!

Tevens zullen er in het najaar weer twee avonden georganiseerd worden voor een reanimatie/ AED scholing. Hierbij leert u in één avond de basisprincipes van de reanimatie en de werking van de AED. Een leerzame avond waarmee u echt levens kan redden. Deze avond kost 25 euro. De volgende data zijn hiervoor gepland: 12 september en 3 oktober.

Mocht u interesse hebben in één van deze cursussen of meer informatie willen, neem dan snel contact op met Bea Sarink, 0610415987 of via de mail: ehbovoorst@hotmail.com

woensdag 10 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws