Online cursus helpt medewerkers om het schrijven van zakelijke brieven onder de knie te krijgen

Twello- Effectieve en correct geschreven zakelijke brieven, e-mails en persberichten. Iedereen is zich ervan bewust dat correct en foutloos Nederlands in allerlei zakelijke uitingen goed is voor het imago van een bedrijf, maar dat valt niet altijd mee. Beter Schrijven helpt medewerkers van kleine en grote bedrijven om het schrijven van zakelijke brieven onder de knie te krijgen.

Beter Schrijven geeft medewerkers van kleine tot grote bedrijven de kans om hun vaardigheid op het gebied van brieven schrijven nog verder te verbeteren. De schrijfcursussen kunnen geheel online worden gevolgd en maken de deelnemers wegwijs in het schrijven van zakelijk en taalkundig correcte brieven en e-mails. Het lesmateriaal omvat actuele ‘spelregels’ voor zakelijke correspondentie, taalkundige aspecten en trainingen in het schrijven van diverse brieven en e-mails.

De online cursus van Beter Schrijven omvat de volgende disciplines:

• Introductiebrief (voorstellen van bedrijf, dienst, product);
• Direct mailingbrief (promotie/actiematig);
• Aanbiedingsbrief (speciale aanbiedingen, product-/dienstintroducties);
• Klachtenbrief (aan leveranciers).

Leren, vragen, corrigeren
Bij Beter Schrijven staan deelnemers er niet alleen voor! Via een persoonlijke inlog kunnen zij per e-mail vragen stellen en om advies vragen. Beter Schrijven voorziet ze van goede raad, tips & tricks.

Studietips en certificaat
De cursus van Beter Schrijven bevat studietips die deelnemers helpen om beter te leren schrijven, fouten te vermijden en hun eigen zakelijke schrijfstijl te ontwikkelen. Ook kunnen ze met studietips vragen stellen. Beter Schrijven biedt de mogelijkheid om een Certificaat van Deelname te behalen om aan het curriculum vitae toe te voegen.

Over Beter Schrijven
Beter Schrijven is opgezet door Pim Kisjes en Liza Bruggeling. Zij hebben beiden jarenlange ervaring op het gebied van tekstschrijven en contentmanagement. Het cursusaanbod zal later stap voor stap worden uitgebreid.

www.beter-schrijven.nl

woensdag 4 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws