Ook rijbewijskeuringen en diensten aan huis bij Zorgsaam in Twello

Kruisvereniging Zorgsaam is onlangs gestart met een zorgwinkel aan de Duistervoordseweg 57 in Twello. De activiteiten van Zorgsaam worden de komende tijd uitgebreid met rijbewijskeuringen en diensten aan huis.

Rijbewijskeuring vanaf 20 augustus

Op donderdag 20 augustus start Zorgsaam vanuit het pand aan de Duistervoordseweg met rijbewijskeuringen. Leden van Zorgsaam, maar ook niet-leden, kunnen zich medisch laten keuren voor de verlenging van een rijbewijs. Iedere 3e donderdag van de maand (van 13.30 uur tot 16.00 uur) wordt er op afspraak gekeurd. De keuring wordt gedaan door gecertificeerde artsen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit en de uitvoering van de keuringen. Betreffende artsen zijn onafhankelijke medische adviseurs en geregistreerd als basisarts.

Diensten aan huis

Zo lang mogelijk zelfstandig willen wonen is een wens van velen. Enige ondersteuning in de thuissituatie kan daarbij helpen. Kruisvereniging Zorgsaam biedt vanaf medio september in Twello en omgeving de volgende diensten aan huis: particuliere huishoudelijke hulp, klussendienst, tuinonderhoud, hulp bij de belastingaangifte, hulp bij computerproblemen en individueel vervoer. De diensten worden uitgevoerd door dienstverleners van Zorgsaam. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd, deskundig op hun vakgebied, betrouwbaar en behulpzaam.

Hoe gaat een aanvraag?

Een rijbewijskeuring of een dienst aan huis kan eenvoudig telefonisch worden aangevraagd via 055-5889858. Aanvragen kan ook via www.zorgsaam.nl. Op de website staat ook verdere informatie over de rijbewijskeuringen, de diensten aan huis en de tarieven.

woensdag 29 juli

Deel dit bericht