Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 16 maart

REGIO.- Op zoek naar een uitdagende baan? Of altijd al een keer bij een zorgvoorziening voor mensen met complexe zorgvragen willen kijken? Kom dan naar de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 16 maart. Honderden zorg- en welzijnsinstellingen in Nederland openen die dag hun deuren. Ook De Beele in Voorst, onderdeel van Pluryn, doet mee.

Haak aan bij een rondleiding van een jongere bij De Beele en leer meer over wonen bij De Beele en leren bij De Bolster. De rondleidingen starten vanuit de Soos in De Geelgors, het multifunctioneel centrum op het terrein. Ook is er een informatiemarkt met kraampjes over bijvoorbeeld diagnostiek en verschillende therapieën.

De Beele is een orthopedagogisch behandelcentrum voor jongeren met een licht verstandelijke beperking en complexe problemen. Jongeren krijgen er intensieve behandeling, die nauw aansluit op de leefgroep, school, werk en vrijetijdsbesteding.

De open dag op zaterdag 16 maart vindt plaats van 11.00 tot 15.00 uur. Het adres is Beelelaan 4 in Voorst. Ook andere locaties van Pluryn doen mee aan de Open Dag van Zorg en Welzijn. Kijk voor een overzicht op www.pluryn.nl.

woensdag 6 maart

Deel dit bericht