Oproep deelnemers Kerstmarkt

Voorst- Zondag 15 december 2024 mag iedereen in Voorst e.o. vast in de agenda noteren: ze zetten de traditie voort om een gezellige Kerstmarkt te organiseren, voor en door Voorsternaren! De organisatie is weer in handen van de kerstmarktcommissie, met leden van Voorster Belang, de Ondernemers Vereniging Voorst en enthousiaste Voorsternaren.

Dit leuke evenement zal plaatsvinden van 12.00 tot 16.00 uur, op de Rijksstraatweg in Voorst. Iedereen wordt weer van harte uitgenodigd om mee te doen. Ben jij die particulier met een leuke hobby en wil je je spullen graag eens laten zien en verkopen? Of zijn jullie die vereniging die de kas wil spekken door b.v. zelfgebakken taarten te gaan verkopen? Of die ondernemer die leuke spullen te koop heeft? Of zijn jullie een groep die graag hun zang- of danskunsten wil laten zien? Dat kan natuurlijk allemaal!

Er zijn hele of halve kramen te huur, voor € 35,—respectievelijk € 17,50, inclusief BTW.

Wist je vorig jaar nog niet zeker of je mee wilde doen, dan hoopt de organisatie dat je dit jaar dat wel wilt doen! Want samen maken we Voorst gezelliger en bouwen we aan onze onderlinge band.

Wil je eerst meer informatie, vraag dan gerust!

Heb je zin om mee te doen, mail dan naar kerstmarktvoorst@gmail.com, dan ontvang je daarna t.z.t. meer informatie.

Natuurlijk zijn ook mensen die op de dag zelf de organisatie willen helpen van harte welkom! Denk aan helpen met de aankleding van de markt, de wegafzettingen klaarzetten e.d. Ook hiervoor kun je bovenstaand mailadres gebruiken.

Uiteraard krijgen alle standhouders en deelnemers van vorig jaar via de mail of persoonlijk een uitnodiging om ook dit jaar weer mee te doen!

Like de Facebookpagina Kerstmarkt Voorst, zodat je updates daar kunt volgen. In het Voorster Nieuws zal ook regelmatig de voortgang gemeld gaan worden.

woensdag 19 juni 2024

Deel dit bericht